Hondentuig No Pull

29,90 €
 • S
 • M
 • L
 • XL
Aantal
Please choose color/length

Laat je hond stressvrij uit met ons No-Pull verstelbare hondenharnas. Wanneer de hond trekt, oefent het harnas een zachte druk op de borst uit om je hond naar de zijkant te sturen in plaats van druk op de keel uit te oefenen en pijn te doen. Het No-Pull verstelbare hondentuigje is gemaakt van topkwaliteit Oxford nylon en gevoerd voor een comfortabele pasvorm. Met 4 instelpunten kun je het tuigje verstellen voor een perfecte pasvorm. Het tuigje heeft een nylon handgreep, reflecterende strepen en vergrendeling om het harnas vast te zetten.

Belangrijkste voordelen

Helpt je ​​hond te ontmoedigen om aan de riem te trekken of springen
D-ringen aan de voor- en achterkant om de riem te bevestigen
Reflecterende strepen
Stevig nylon handvat
Eenvoudig aan en uit te trekken
4 afstelpunten voor maximaal comfort
Snap-lock systeem
Ademende en comfortabele voering


No Pull: als je hond graag trekt is een halsband misschien niet de beste keuze, omdat deze hem pijn kan doen. Ons No-Pull tuigje is ontworpen om zachte druk op de borst uit te oefenen om je hond naar de zijkant te sturen wanneer hij trekt. Het ontmoedigt je hond om te trekken en te springen.

Vergrendelingssysteem: ons harnas is voorzien van een schuifvergrendeling om het harnas te beveiligen tegen onbedoeld losraken.

Handgreep: stevige handgreep bovenop om snel vast te pakken en voor stevige controle van de hond wanneer het nodig is.

Stevige D-ring: het harnas heeft twee stevige ringen, een aan de voorkant en een aan de achterkant. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met een veiligheidsgordel voor honden om de hond veilig op de weg te houden.

Reflecterende bandjes: de reflecterende bandjes zijn gemakkelijk te zien in het donker, voor een veiligere avondwandeling.

 • Gratis verzending vanaf 29€

  Gratis
  verzending
  vanaf 29€

 • Verzending binnen 24 Uur

  Verzending
  binnen 24 Uur

 • Veilige betaling

  Veilige
  betaling

 • Aanbevolen door Dierenartsen

  Aanbevolen
  door Dierenarts